2D Shooters Invade
User avatar
noiseredux
Next-Gen
 
Posts: 38130
Joined: Fri Nov 14, 2008 1:09 pm

Re: Sturmwind Hi-Scores & Discussion Thread

by noiseredux Thu Aug 01, 2013 2:40 pm

Spyke wrote:I've just ordered mine form PlayAsia and it has shipped.

Now I've gotta buy a DC to play it on!!! :shock: :roll:

Ant ;)


what, you don't have a DC? That seems... wrong?

Where do you live, Spike? I might be able to help you out.

EDIT: Ah, I just realized you're in the UK. Shipping would suck.
Image
User avatar
Spyke
64-bit
 
Posts: 378
Joined: Sat Mar 10, 2012 2:21 pm

Re: Sturmwind Hi-Scores & Discussion Thread

by Spyke Thu Aug 01, 2013 2:54 pm

Lol Noise!

My "Dreamcast Story" is here: http://www.racketboy.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=43803

Looking for a nice one now...

Ant ;)
Jp-modded PS1 - PAL PS2 - Jp PS2 - Jp Saturn - PAL Xbox 360 - Jp Xbox 360 - Jp MD - Multi-region DC - Spare DC - Pal GC - GBA - DS-Lite
User avatar
Spyke
64-bit
 
Posts: 378
Joined: Sat Mar 10, 2012 2:21 pm

Re: Sturmwind Hi-Scores & Discussion Thread

by Spyke Fri Aug 02, 2013 12:35 pm

Wow! :D

Found one! It's coming with region-free BIOS (Link83) and a built-in switchable VGA mod. Sounds like a pretty convenient setup!

I don't think I've ever before bought a game for a system I didn't own, then had to buy the system to play it on!

Will be here middle of next week hopefully...

Ant ;)
Jp-modded PS1 - PAL PS2 - Jp PS2 - Jp Saturn - PAL Xbox 360 - Jp Xbox 360 - Jp MD - Multi-region DC - Spare DC - Pal GC - GBA - DS-Lite
User avatar
Spyke
64-bit
 
Posts: 378
Joined: Sat Mar 10, 2012 2:21 pm

Re: Sturmwind Hi-Scores & Discussion Thread

by Spyke Sat Aug 24, 2013 5:57 am

Sturmwind arrived! Yay!

I like it a lot. :)

Ant
Jp-modded PS1 - PAL PS2 - Jp PS2 - Jp Saturn - PAL Xbox 360 - Jp Xbox 360 - Jp MD - Multi-region DC - Spare DC - Pal GC - GBA - DS-Lite
User avatar
Spyke
64-bit
 
Posts: 378
Joined: Sat Mar 10, 2012 2:21 pm

Re: Sturmwind Hi-Scores & Discussion Thread

by Spyke Sat Aug 24, 2013 4:08 pm

A technical question.

On my VMU I can see a slot which has game data for Sturmwind, but whenever I boot the game my old hi-scores are not there and neither are any unlocked bonuses.

When the game loads I see the message about inserting a memory card to save progress and scores, but they never save.

Or should it be an SD card via a SD-mod? I assumed scores would be on VMU as the game data is?

Any ideas?

Ant
Jp-modded PS1 - PAL PS2 - Jp PS2 - Jp Saturn - PAL Xbox 360 - Jp Xbox 360 - Jp MD - Multi-region DC - Spare DC - Pal GC - GBA - DS-Lite
User avatar
Spyke
64-bit
 
Posts: 378
Joined: Sat Mar 10, 2012 2:21 pm

Re: Sturmwind Hi-Scores & Discussion Thread

by Spyke Sun Sep 15, 2013 5:59 am

Spyke wrote:A technical question.

On my VMU I can see a slot which has game data for Sturmwind, but whenever I boot the game my old hi-scores are not there and neither are any unlocked bonuses.

When the game loads I see the message about inserting a memory card to save progress and scores, but they never save.

Or should it be an SD card via a SD-mod? I assumed scores would be on VMU as the game data is?

Any ideas?

Ant


Still haven't found an answer to this... :(

Ant
Jp-modded PS1 - PAL PS2 - Jp PS2 - Jp Saturn - PAL Xbox 360 - Jp Xbox 360 - Jp MD - Multi-region DC - Spare DC - Pal GC - GBA - DS-Lite
User avatar
Spyke
64-bit
 
Posts: 378
Joined: Sat Mar 10, 2012 2:21 pm

Re: Sturmwind Hi-Scores & Discussion Thread

by Spyke Fri Sep 27, 2013 6:06 pm

Anyone have an answer?

Ant
Jp-modded PS1 - PAL PS2 - Jp PS2 - Jp Saturn - PAL Xbox 360 - Jp Xbox 360 - Jp MD - Multi-region DC - Spare DC - Pal GC - GBA - DS-Lite
mjmjr25
 

Re: Sturmwind Hi-Scores & Discussion Thread

by mjmjr25 Fri Sep 27, 2013 7:28 pm

...can't help ya, sorry. I sold mine shortly after I got it - just didn't do it for me.

I recall scores saving - not sure if it was a code online or if it was to VMU...i'm guessing both are possible. It def. wasn't an sd-card.
User avatar
Spyke
64-bit
 
Posts: 378
Joined: Sat Mar 10, 2012 2:21 pm

Re: Sturmwind Hi-Scores & Discussion Thread

by Spyke Sat Sep 28, 2013 6:01 am

Thanks. I'll try a different VMU anyway for now and see....

Ant
Jp-modded PS1 - PAL PS2 - Jp PS2 - Jp Saturn - PAL Xbox 360 - Jp Xbox 360 - Jp MD - Multi-region DC - Spare DC - Pal GC - GBA - DS-Lite
User avatar
Spyke
64-bit
 
Posts: 378
Joined: Sat Mar 10, 2012 2:21 pm

Re: Sturmwind Hi-Scores & Discussion Thread

by Spyke Sat Sep 28, 2013 11:19 am

The VMU connection in my Dreamconnector is defective. Although I could see data files on the vmu when using it, I could not save data to it. I tried the VMU in a hand pad and it worked fine. So now I have a second pad connected with the VMU in it and it still allows me to save data and hi-scores etc.

Got there eventually! ;)

Ant
Jp-modded PS1 - PAL PS2 - Jp PS2 - Jp Saturn - PAL Xbox 360 - Jp Xbox 360 - Jp MD - Multi-region DC - Spare DC - Pal GC - GBA - DS-Lite
Return to Shmups

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests